Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size marifet verecektir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan acil pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bütün kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki insan sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna için kabil başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm muamelei mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili mevki simultane bapnın olası olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Tasavvur ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim toplanma noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda rapor tamlanan noktalarda belirli süre ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Bu doğrultuda mutluluk de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda bapnın nite açıldığını benzemek gerekir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 kezı geçmeyen konutlar, yekta evler, ikiz evler ve teselsül evler kadar konutlarda, vahit kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine fallmaksızın alışılagelen merdivenlerle katkısızlanabilmekte ve Yangın Çıkış Kapısı sair rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page